Kommunalrådet har ordet

Till att börja med vill jag tacka alla för förtroendet att stå på Fullmäktiges lista och att få förtroendet att blivit vald på vårt årsmöte till Gruppledare i KS Gruppen 2022 – 2026.
Detta känns otroligt inspirerande och fyller mig med glädje o energi.

Valrörelsen har redan startat (titta på Rosen för alla) då vi redan är ute på gator och torg men så mycket mera kommer, Dörrknackning, telefonsamtal, 1 Maj, facklig politiska möten, arbetsplatsbesök, utbildning av förtroendevalda, Insändare, annonser, A-radion, tala med vänner o grannar osv osv. Alla kan vara med och bidra med något alla behövs om vi ska få till ett maktskifte i vårt Partille.

Att vår Partiordförande Magdalena Andersson har ett högt förtroende och våra frågor är viktiga och det gör skillnad för vanligt folk. Att vi nu går in i en valrörelse med gott självförtroende gör inte saken sämre utan nu gäller det att vi tar till vara på det på bästa sätt.

Samtidigt här i Partille jobbar vi på i politiken med våra utmaningar. Vi ska snart tillsätta en ny Kommundirektör blir säkert klart i Maj, samtidigt är vi i en process att finna en ny VD för vårt Partille bo också mycket tid går att försöka få detta rätt. Nu går vi även in i en Budgetprocess där vi Socialdemokrater ser utmaningar med dagens styre där vi behöver satsa mera på Skolan, Vården, miljön för att Partille kan ännu bättre.

Till sist vill jag återigen tacka för förtroendet och uppmanar alla Partikamrater att bidra på det sätt ni kan i årets val för jag känner o tror att nu kan vi bryta borgarnas styre i vår kommun dom är inte lika eniga som tidigare men nya spelare kan vara på väg in och det är ännu värre, Så låt oss ta fajten och stå upp för allas lika värde och solidaritet.

Thorbjörn Carlsson

facebook Twitter Email