Katarina tar över ordförandeposten fram till årsmötet

På medlemsmötet i torsdags blev Katarina Bosetti Kristoffersson vald som tillförordnad ordförande fram till årsmötet.

Efter en tid av intern problematik i arbetarekommunen så ska jag tillsammans med övriga styrelsen försöka driva vår arbetarkommun i rätt riktning, jag ska göra mitt yttersta för att både förtroendevalda och medlemmar känner sig inkluderade och respekterade i vår verksamhet och i våra föreningar.

Jag arbetar på Arbetarrörelsens folkhögskola i Viskadalen med politiska och idépolitiska utbildningar. Folkbildning ligger mig varmt om hjärtat då jag under flera år har haft som uppdrag att bilda fackliga kamrater i främst jämställdhet och mångfaldsfrågor.

Känner du att du vill vara med och arbeta fram mot en valseger 2018 så tveka inte utan hör av dig till mig! Inga frågor är för små och du väljer själv hur mycket du vill delta utefter dina möjligheter.

Men framför allt så ska vi tillsammans i kamratskap arbeta för jämlikhet och mot en valseger 2018!

//Katarina

facebook Twitter Email